Hoog slagingspercentage

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Automaat of handgeschakeld

In termijnen betalen

Rijschool Amsterdam-West

Vraag een gratis proefles aan!

Vriendelijke, geduldige instructeur
Betaal nooit teveel, niet gereden lessen krijg je retour
Lespakket die past bij jou rijvaardigheden
Eerlijk advies om zo snel mogelijk te slagen voor je rijbewijs

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Vragen? Bel naar 06-39571153

Wat bieden we als rijschool in Amsterdam-West?

Bij Drive4sure in Amsterdam-West en omgeving heb je de keuze uit rijlessen in een schakelauto of een automaat. Een van onze ervaren rijinstructeur helpt je goed en veilig de weg op zodat je snel kan slagen voor je rijbewijs. Je kunt bij ons meerdere keren per week rijlessen volgen en ook in de avonden als je dat wilt. Het is wel belangrijk om op verschillende tijdstippen lessen te volgen zodat je ook goed kan rijden in het donker. Ben je geslaagd voor je rijbewijs maar heb je lang niet gereden in een auto? Je kunt bij Drive4sure ook een opfriscursus volgen om weer te wennen aan autorijden zodat je weer veilig en zelfverzekerd de weg op kan.

Bij rijschool Drive4sure kun je het vertrouwen krijgen dat je nodig hebt om weer de weg op te gaan. Ben je student of ben je druk met werk? We kunnen rond je schema werken om het allemaal in overleg in te plannen. Begin vandaag nog met een proefles!

lesauto seat

Rijlessen bij Drive4sure

Ook in de avond rijlessen
Zowel automaat of handgeschakeld
Meerdere keren per week lessen

Start met een proefles in Amsterdam-West

Als je op zoek bent naar rijlessen in Amsterdam-West en omgeving, hebben we erkende en ervaren rijinstructeurs elke dag voor je klaar staan. We kunnen je helpen om de eerste keer te slagen voor je rijbewijs en je het vertrouwen en de kennis te geven die je nodig hebt om de autoweg op te gaan. Bel ons vandaag nog op 06-39571153 om je vandaag nog in te schrijven voor je eerste proefles!

Bij je eerste rijles leer autorijden voor de deur of rond je huidige werkplek en profiteer van lokale ervaring die van onschatbare waarde zal zijn wanneer je je rijexamen eindelijk kan afleggen. We kijken er naar uit om van je te horen.

Voel je op je gemak bij onze rijinstructeur en bij de manier van rijden, dat ook heel belangrijk is, omdat je alles wilt leren op een manier die voor jou goed werkt. Bij Drive4sure zijn onze instructeurs allemaal hoog opgeleid, maar ook geduldig en vriendelijk.

Kies uit een lespakket dat goed past bij jou rijvaardigheden!

Het volgen van rijlessen in Amsterdam-West en omgeving kan soms veel verkeer op de weg betekenen, maar ons team bij Drive4sure is professioneel en geduldig, zelfs in het drukke verkeer, en helpt je om je op je gemak te stellen tijdens het volgen van rijlessen.

Wil je teruggebeld worden?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

lexus lesauto

Rijlespakketten en tarieven

Eerlijk advies om zo snel mogelijk te slagen voor je rijbewijs

Schakel rijlespakketten

Automaat rijlespakketten

Rijles Amsterdam-West en omstreken

Bij rijschool Drive4sure kan je altijd uitstekende begeleiding van onze rij-instructeur verwachten.

Hoog slagingspercentage
Vriendelijke, geduldige instructeur
Betaal nooit teveel, niet gereden lessen krijg je retour
Lespakket die past bij jou rijvaardigheden
Eerlijk advies om zo snel mogelijk te slagen voor je rijbewijs
Rijlessen vanaf 16,5 jaar
Ook in de avond rijlessen
Zowel automaat of handgeschakeld
Meerdere keren per week lessen
English speaking driving instructors

06-39571153 (klik hier)

Stuur ons een gratis whatsapp bericht

%

Hoog slagingspercentage

Praktijkexamens per jaar

Rijschool Amsterdam-West

Snel je rijbewijs halen in regio’s rondom Amsterdam-West 

Ben ik ook verzekerd tijdens mijn rijlessen?

Ja, natuurlijk! Omdat onze lesauto’s verzekerd zijn, ben jij ook verzekerd tijdens de rijlessen.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk! Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor iedereen om rijlessen te kunnen volgen. Daarom doen wij er totaal niet moeilijk over om in termijnen te betalen.

Waar is een proefles goed voor?

Tijdens de proefles kun je de auto verkennen en kennis maken met je rijinstructeur. Je ervaart hoe het is om rijlessen te volgen bij Drive4Sure.nl. 

Zijn er wachttijden of kan ik direct starten met rijlessen?

Je kunt direct starten met een gratis proefles bij Drive4Sure. Wij hebben meerdere instructeurs, waardoor er geen wachttijden zijn.

Heb ik een vaste rijinstructeur?

Ja, zeker! Wij zijn van mening dat dit het beste methode is om te leren rijden. De vaste instructeur zal je een persoonlijke begeleiding geven en je helpen met het behalen van je rijbewijs.

De beste rijschool in Amsterdam-West

Wij zijn van mening dat Rijschool Amsterdam-West de beste rijschool in de regio is. De rijschool kwaliteit kun je zien aan de hoge CBR slagingspercentage die wij hebben behaald. De examengerichte rijlessen zorgen ervoor dat de kans groter wordt om te kunnen slagen. Als je op zoek bent naar een goedkope rijschool waar rijlessen worden gegeven door echte vakdocenten, ben je bij Drive4Sure op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je in een korte tijd klaar bent om het CBR examen af te leggen. Dit doen we door vooral te oefenen op examenroutes van het CBR. Ook worden de bijzondere verrichtingen die vaak voorkomen tijdens het praktijkexamen beoefend. Hierdoor kun je bij ons snel je rijbewijs halen. Wil je er echt vaart achter zetten? Dan volg je gewoon een spoedcursus rijbewijs bij ons. Hoeveel rijlessen gemiddeld nodig zijn om in één keer te kunnen slagen voor je auto rijbewijs, kun je na een gratis proefles samen met je instructeur overleggen. Wel kunnen we je met trots aangeven dat je bij Rijschool Amsterdam-West minder gemiddeld aantal rijlessen nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je b rijbewijs!

 

Slagingspercentage rijscholen

De unieke manier van lesgeven die onze vakdocenten hanteren zorgt ervoor dat wij een hoog CBR slagingspercentage hebben behaald. Wil jij je automaat rijbewijs of auto rijbewijs schakel halen? Wij helpen je hier graag mee! Al snel ben je voorbereid om je rijbewijs b te halen bij ons. Je krijgt de mogelijkheid om te rijden in een comfortabele rijles auto. Er zijn geen wachttijden en je kunt dus direct beginnen met een gratis proefrijles. Je vaste rij instructeur kijkt naar je rijvaardigheid en helpt je met het uitkiezen van een rijlessen pakket die het beste past bij jouw tempo en budget. De rijlessen helpen je met het slagen voor je cbr theorie-examen. Tijdens de praktijklessen leer je uiteraard ook een hoop en ben je beter voorbereid voor het cbr theorie examen. 

Hoog slagingspercentage

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Automaat of handgeschakeld

In termijnen betalen

Voordelig je rijbewijs halen

Betaal nooit teveel, niet gereden lessen krijg je retour
5/5 - (47 stemmen)